Den HelderHollands KroonNoord-HollandZakelijk

Stijging in WW-uitkeringen

Advertentie:

Noord-Holland – Het aantal WW-uitkeringen in de Noord-Hollandse regio’s had eind januari een sterke stijging. In Noord-Holland Noord was de toename van uitkeringen met 8,2% vrijwel gelijk als landelijk.

In december telde Den Helder 566 burgers met een WW-uitkering. Eind januari is dit gestegen met 8,0%, dat brengt het aantal op 611.

Hollands Kroon ziet eenzelfde stijging in WW-uitkeringen. Eind december hadden 471 mensen een WW-uitkering. Dit was in januari 498, dat is een stijging van 5,7 procent.

De grootste stijging is op Texel. Daar is in januari een stijging van 17%. Eind december waren er 171 uitkeringen, begin januari 200. Schagen had de laagste stijging van 5%.

De meeste contracten lopen tot het einde van het jaar. Dit is dus een verklaring van de stijging in januari.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button