JeugdTexel

Voorlees XL in Bibliotheek Texel

Advertentie:

Den Burg – Kopgroep Bibliotheken Texel organiseerde op woensdag 19 februari, tussen 15.00 en 16.00 uur, in Bibliotheek Texel, aan de Drijverstraat 7, een Voorlees XL en een knutselactiviteit voor peuters en kleuters. Er werd voorgelezen uit het boek “En nu lekker slapen, Sam”, van Amy Hest.

Het doel van het voorlezen is om kinderen beter te maken in leesvaardigheid en taalvaardigheid. Zo hopen ze dat de ouders de kinderen gaan motiveren om meer te lezen.

De kinderen kunnen elke keer als ze naar de Voorlees XL van de Bibliotheek komen, een stikker krijgen. Ze krijgen een stikkerkaart en bij tien stikkers mogen ze een souvenir grabbelen in de grabbelbak.

Het knutselen bestond uit het namaken van de personage uit het boek Sam. Dat is een beer die in het bed ligt. Ze deden dat door middel van een kleurplaat in te kleuren en in een prijkbord te borduren. De kinderen konden dat zelf en met behulp van de ouders doen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button