112

Gewonde bij steekincident op AZC Nieuweweg

Den Helder – Bij een steekincident op het asielzoekerscentrum aan de Nieuweweg in Den Helder is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. Het voorval vond rond 23.05 uur plaats.

De aanleiding voor de steekpartij is onbekend. Er waren twee personen bij betrokken, waarvan de een de ander neerstak. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel nagekeken en ter verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft één persoon aangehouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

11 reacties

 1. Nou geweldig, nog meer van die gelukszoekers binnen halen! Nu hebben ze waarschijnlijk elkaar te pakken, volgende keer uw dochter of vrouw? Nederland voor de Nederlanders. Asielzoekers opvangen in eigen regio, dat is een betere oplossing

  1. In veel mindere mate in ieder geval. Raadpleeg de statistieken. En dan zijn de statistieken ook nog geflatteerd omdat allochtonen en asielzoekers zoveel mogelijk “uit de wind” moeten worden gehouden.

   1. Laat ik dat nou gedaan hebben. Voor het gemak heb ik me uitsluitend op de gepleegde levensdelicten in Den Helder gericht in dit onderzoek.

    Google maar. Gepleegde moorden in Den Helder afgelopen 40 jaar. Nagenoeg allemaal Boze witte mannen. Plus wat uit het lood geslagen Antilianen begin deze eeuw. . Overigens ook Nederlanders.

    Praten we daarna weer verder.

    1. als ik op de site van CBS kijk naar de bezetting in gevangenissen is het aantal met migratie achtergrond schrikbarend, 2020 totaal 27.300 gevangenen waarvan 18.420 met een migratieachtergrond

      1. goed onderbouwd…. ik ben benieuwd hoe je dit recht gaat praten linkse rakker…. uitdaging voor je

    2. Ik zal u vertellen, bij mij in de straat de afgelopen 40 jaar niet eentje! Dus eigenlijk valt het erg mee. Maar ik zou u toch aanraden uw horizon wat te verbreden. Doe de oogkleppen af. Zie het commentaar van RB.

  2. U mag mij een sukkel noemen hoor als dat u oplucht. Het feit is dat deze mensen opgevangen kunnen worden in eigen regio. Eerst maar eens onze eigen volksgenoten helpen die het zwaar hebben.

 2. je kunt de gelukszoeker uit de agressie halen maar niet de agressie uit de gelukszoeker …..

  1. Nou beste RB,de linkse leuters laten ook weer is van zich horen zoals Ik hier zie.
   Dit zijn dus de echte links paarse knuffelaars.

Back to top button
%d bloggers liken dit: