Den Helder

Verbouwde Lidl Den Helder heropent vrijdag

Den Helder – Lidl heropent vrijdag 24 februari om 09:00 uur de deuren van haar vernieuwde winkel aan de Texelstroomlaan in winkelcentrum Duinpassage. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule en maar liefst 407 vierkante meter groter voor nóg meer winkelgemak en ruimte voor dagverse producten. Tevens is er nabij de ingang van winkelcentrum Duinpassage een parkeerterrein gerealiseerd met vijftig extra gratis parkeerplaatsen. Klanten kunnen nu via de Texelstroomlaan direct het nieuwe parkeerterrein op rijden, gelegen aan de Zoomstraat.

Ter gelegenheid van de opening ontvangen de bezoekers op vrijdag 24 februari tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Den Helder Duinpassage een gratis lot. Daarmee maken zij kans op één minuut gratis winkelen. De algemene voorwaarden zijn terug te vinden op de website van Lidl.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten
Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op vrijdag 24 februari een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Openingstijden
Lidl Den Helder, gevestigd aan Texelstroomlaan 128, is maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur geopend. Op zondag is de supermarkt van 09:00 tot 19:00 uur open.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button