Zeemacht

Voetbal: Zeemacht wint van De Koog met 2-0

Advertentie:

Den Helder – Op het veld was het treffen tussen de nummer 7 tegen nummer 5, Zeemacht en De Koog, in de vierde klasse. Dat scheelt niet veel qua ranglijst maar wel in punten. Gelukkig speelden de mannen van Zeemacht een prima pot.

Van meet af aan lieten de Roodhemden de tegenstander opbouwen, echter dat ging in een te traag tempo. Zeemacht werd gevaarlijk door een linie over te slaan en gebruik te maken van de ontstane ruimte. Het was dan ook George Isidora, die al vrij snel een prima counter juist inschatte en de 1-0 liet optekenen.

Vlak voor rust werd Mark Dalmaijer in stelling gebracht en kwam een verdiende 2-0 op het scorebord. In de rust bulderde het uit de kleedkamer van De Koog. Zeemacht ging echter verder zoals de eerste helft werd afgesloten. Geen kans werd weggegeven en een mogelijk derde doelpunt lag in het verschiet.

Helaas ging een schot van Mark Dalmaijer over en ook Ingmar Waard had de potentiële 3-0 op de schoen. Een inschattingsfout van keeper Perry Farla van de tegenstander leidde een supergrote kans in voor George Isidora, echter de bal ging voor langs. Zeemacht speelde de wedstrijd professioneel uit en De Koog creëerde niet veel kansen meer.

De punten werden terecht bijgeschreven en de Roodhemden sluiten aan bij de top 6. Volgende week is men vrij en 5 maart om 14 uur speelt Zeemacht thuis tegen KSV. (Bron: Ed Diederich)

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button