Uitgaan

Gratis optreden Arie Vuyk in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Cabaretier Arie Vuyk verzorgt zondag 25 februari om 14.00 uur een gratis optreden in de Keesschuur in Anna Paulowna. Vuyk staat bekend om zijn spitsvondigheid, scherpe teksten en grote dosis humor. Momenteel toert hij langs de Nederlandse theaters met zijn nieuwste programma “Op dreef”, waarmee hij veel lovende kritieken oogst.

Tijdens de voorstelling introduceert hij een nieuw specerij en staat hij stil bij het bijna vergeten fenomeen “View Master”. Het atelier is de 25e vanaf 13.00 uur geopend en de voorstelling begint dus een uurtje later. Het adres van de Keesschuur is Middenweg 9b in Anna Paulowna. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk te parkeren bij de begraafplaats op ongeveer vijf minuten afstand lopen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button