Uitgaan

Lezing over De Stelling van Den Helder op herhaling

Advertentie:

Den Helder – Wegens groot succes van de eerste lezing, geeft Dirk Reitsma, bekend van zijn jarenlange inzet voor het behoud en herstel van monumentale en nautisch erfgoed van Den Helder, op 5 maart om 14:00 uur namens de Helderse Historische Vereniging nogmaals een lezing over de stelling van Den Helder.

De Stelling van Den Helder is het enige verdedigingswerk dat in hoofdzaak bestaat uit forten, verbonden door een liniedijk. Daarmee is de Stelling van Den Helder uniek in Nederland en Europa. In deze lezing worden beelden van het verleden en het heden getoond van dit bijzondere stukje cultureel erfgoed in Den Helder. Kortom: een boeiende avond voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de marinestad.

De lezing wordt op 5 maart om 14:00 uur gehouden in KopGroep Bibliotheek School 7. Meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button