Den Helder

Probeer bezoek aan afvalbrengstation Schootenweg uit te stellen

Den Helder – Veel inwoners zitten thuis en gaan klussen en verven. Daardoor ontstaat extra aanloop bij het afvalbrengstation en ontstaan wachtrijen. Dit zorgt voor irritatie en onveilige situaties. Daarom het verzoek van de gemeente om dit afval thuis te houden als dat mogelijk is.

Kan het wegbrengen niet wachten? Laat dan in elk geval de spullen met een verhoogd brandrisico thuis (elektrische apparaten, klein chemisch afval en matrassen). HVC kan deze brandbare materialen niet in grote hoeveelheden opslaan. Het afvoeren ervan is voorlopig onzeker.

De inzameling van HVC van grof afval vertraagt momenteel vanwege drukte. Inwoners moeten hierdoor langer wachten voordat hun grof afval wordt opgehaald. HVC kan niet meer capaciteit inzetten. Wacht daarom met het aanbieden van grof afval als dat mogelijk is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button