Den Helder

Samenloop voor Hoop uitgesteld naar 2021

Den Helder – De Samenloop voor Hoop wordt uitgesteld. Dat heeft de organisatie vrijdagavond bekendgemaakt. De 24 uurs loop tegen kanker zou op 13 en 14 juni plaatsvinden, maar de landelijke organisatie heeft besloten alle SamenLopen uit te stellen.

“Dit is enorm ingrijpend voor iedereen die bij de SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop”, zo laat de organisatie weten. “We begrijpen dat deze beslissing, hoe noodzakelijk ook, aanvoelt als een grote teleurstelling. De SamenLoop is een bijzonder moment van samenzijn waar elke deelnemer, survivor en vrijwilliger naar uitkijkt. Waar we met z’n allen veel tijd en energie in steken, en waar we hoop en vertrouwen uit putten.”

Nieuwe datum
Het Samenloop comité Den Helder heeft besloten de samenloop 1 jaar uit te stellen en alvast een nieuwe streefdatum te prikken. SamenLoop Den Helder zal waarschijnlijk op 12 en 13 juni 2021 worden georganiseerd. Dit is echter afhankelijk van andere evenementen die rond deze datum georganiseerd worden. Het kan dus zijn dat deze datum de komende maanden de datum een week eerder of later wordt.

In de tussentijd iets doen voor de SamenLoop? Dat kan nog steeds door de diverse acties te steunen met een donatie. Het geld dat wordt opgehaald komt onveranderd ten goede aan kankeronderzoek. Kijk voor alle acties in Den Helder op acties.samenloopvoorhoop.nl en selecteer SamenLoop Den Helder.

Vragen over hoe het nu verder gaat met de SamenLoop? Bekijk dan deze Veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met denhelder@samenloopvoorhoop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button