Den HelderUitgaan

Streep door Historisch Weekend

Den Helder – De organisatie van het Historisch Weekend heeft besloten de editie van dit jaar te annuleren. Rond het thema Italië zouden eind juni een weekend lang tal van historische voertuigen te zien zijn op Willemsoord. Ook stonden activiteiten gepland in de Stadshal en LOS radio zou beide dagen live verslag doen van het evenement.

“Helaas hebben we moeten besluiten het Historisch Weekend voor dit jaar af te gelasten”, vertelt voorzitter Nico Slopsma. “Het lijkt wellicht aan de vroege kant, maar de voorbereidingen zijn uiteraard al geruime tijd in volle gang. De komende weken zouden we tal van grote beslissingen moeten nemen en ook echt serieus kosten moeten maken. Gezien de onzekere situatie in het land konden we niet anders dan nu deze beslissing nemen.”

Het Historisch Weekend stond gepland voor zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020. Er wordt niet gezocht naar een datum later dit jaar, de organisatie richt zich nu op 2021. Het thema voor dat jaar blijft Italië.

Luister via onderstaande player naar een interview met de bestuursleden Nico Slopsma en Jan Boshamer:

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button