Cultuur/Natuur

Onderzoek naar het belang van de duinen

Adverentie

Kop van Noord-Holland – Stichting Duinbehoud zet zich in voor het behoud van de natuur langs de hele Nederlandse kust. De natuur is ontzettend belangrijk. Om deze natuur te kunnen behouden, heeft Stichting Duinbehoud hard hulp nodig. De Stichting is benieuwd naar op welke manier de duinen belangrijk zijn voor inwoners en doet daarom onderzoek.

Tien minuten de tijd? Vul dan deze vragenlijst in: https://www.duinbehoud.nl/mogen-de-duinen-10-minuten-van…/

Met de resultaten van dit onderzoek kan Stichting Duinbehoud de natuur in de duinen en de duurzame recreant die hiervan wil genieten nog beter beschermen. Onder de respondenten worden 50 exemplaren van DUIN plus sets ansichtkaarten verloot.

Stichting Duinbehoud
Stichting Duinbehoud zet zich in voor het behoud en het herstel van de Nederlandse duinen. Waar nodig komt zij in actie tegen aantastingen van de natuur in de duinen. Tevens neemt zij initiatieven voor herstel van die natuur. De Stichting Duinbehoud behartigt de belangen van de natuur en de belangen van de mensen die willen genieten van die natuur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button