112Video

Schuur verwoest door uitslaande brand (video)

Adverentie

Hippolytushoef – Drie brandweerkorpsen moesten zaterdagmiddag uitrukken voor een uitslaande brand in een vrijstaande schuur bij De Groot Recreatie aan de Gemeenelandsweg. Als eerste waren Den Oever en Hippolytushoef ter plaatse, maar ze hadden moeite de waterkraan snel te lokaliseren. Hierdoor moest water vanaf de Kleitelweg worden gepompt, hetgeen enige tijd in beslag nam.

Hierna was de uitslaand brand snel onder controle. De schuur kan wel als verloren worden beschouwd. Er is nog een ambulance ter plaatse geweest, maar niemand raakte gewond.

Over de oorzaak is nog niets bekend. De Gemeenelandsweg was gedurende het blussen volledig afgesloten. De brandweer gaat nog wel een onderzoek instellen naar het zoekgeraakte aftappunt. Volgens hen worden deze punten elk jaar gecontroleerd.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button