Hollands KroonUitgaan

Ademtocht in Oosterland

Oosterland – Inmiddels is het een zinvolle traditie: ademtocht op de vooravond van Pasen. Dit keer is het thema ‘de steen’. De tocht, die plaatsvindt op zaterdag 8 april, bevat twee inspirerende onderdelen.

Het eerste onderdeel is een wandeltocht waar het thema op verschillende manieren zichtbaar, hoorbaar en voelbaar gemaakt wordt. Aansluitend op de tocht wordt in de Michaëlskerk een kort meditatief moment gehouden. Aan het Meditatief moment wordt meegewerkt door het koor onder leiding van Karin Smits, Jan Dekker en Annet de Groot.

Voor de wandeltocht is opgave vooraf noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 3 april per mail via info@zininoosterland.nl onder vermelding van Ademtocht 2023. De organisatie verzoekt in de mail duidelijk uw naam, telefoonnummer en het aantal personen door te geven.

Aanvang
De wandeling begint om 20:15 uur vanaf het Scoutinggebouw aan de Keizerspoeldijk, waar wandelaars vanaf 20:00 uur welkom zijn. Aanvangstijd van het meditatief moment in de kerk is 21:30 uur. De kerk opent haar deuren om 21:15 uur. Opgave voor het bijwonen van het meditatief moment is niet nodig. Parkeren kan uitsluitend aan de Keizerspoeldijk op 200 meter van de kerk en niet bij of om de kerk.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button