Hollands KroonUitgaan

Cabaret voor het goede doel

Wieringerwerf – De Cultuurschuur is 25 maart het podium voor de première van Everyboeddha Happy: de nieuwe voorstelling van Arie Vuyk. Mantrazingen, zentuinen, zingeving, onzingeving: alles komt langs tijdens deze feel good cabaretavond.

Het leven van een boeddhist valt niet mee, maar er kan wel om gelachen worden, want dat is heel spiritueel. De Boeddha deed er zes jaar over om verlicht te worden. Dat is toch niet meer van deze tijd? Arie probeert het op één avond. Lukt hem dat en raakt ook het publiek verlicht?

In elk geval kan het publiek trots op zichzelf zijn, omdat de opbrengst van dit optreden grotendeels ten goede komt van de Stichting ALS. De ALStoppers uit deze regio haalt op allerlei manieren geld op voor de Stichting; als echte monniken klimmen ze berg op, maar eerst een avondje zen worden met Arie Vuyk kan dus geen kwaad.

Kaarten
De voorstelling vindt zaterdag 25 maart om 20:00 uur plaats in de Cultuurschuur. Kaarten van €15 kunnen besteld worden via reserveringen@decultuurschuur.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button