Overige

Balans tussen durven, willen, vinden, voelen en doen in ‘Knipoog naar zen’

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – In de huidige maatschappij staat ‘moeten’ bij de meeste volwassen en kinderen hoog op de overvolle agenda. Er moet gewerkt worden, het huis moet schoon zijn, er moet gesport worden en de sociale contacten moeten bijgehouden worden. Niet alleen in real life, maar ook via sociale media.

Mensen herkennen het misschien wel: dat gegoochel met tijd om alle taken en rollen die je tegenwoordig hebt te combineren. Waarbij je soms in een spagaat komt tussen wat er van je verwacht wordt en wat je eigenlijk zelf wil of nodig hebt. Ook Mireille Mooij-Wieringa liep daar tegenaan en besloot haar overpeinzingen met een knipoog op papier te zetten.

Al haar verhalen zijn gebundeld in een boek met de titel ‘Knipoog naar zen’. Het boek bestaat uit verhalen over die zoektocht naar balans tussen durven, willen, vinden, voelen en doen. Mireille neemt de lezer mee op een reis door haar leven.

Callantsoog
Mireille Mooij-Wieringa woont met haar gezin in Callantsoog en verzorgde jarenlang de communicatie voor een natuurinformatiecentrum. Haar passie is anderen te ondersteunen in de zoektocht naar hun kracht, balans en geluk. Daarom volgde ze opleidingen tot yogadocent en coach en opende ze haar eigen yogastudio. Het schrijven bleef haar altijd trekken en resulteerde in haar eerste boek ’Knipoog naar zen’.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button