Den Helder

Actie voor etentje personeel Eerste Hulp

Den Helder – De coronacrisis leidt al tot tal van acties voor tal doelgroepen, maar er is er ook een die speciaal is bedoeld om geld in te zamelen voor het personeel op de Eerste Hulp in het ziekenhuis. Het gaat om zo’n zestig medewerkers en doel van de actie is deze helden een etentje aan te bieden, als de coronamaatregelen straks voorbij/verruimd zijn. Als dank voor hun inzet.

De organisatoren doen deze actie samen met Valenz sieraden, La Cucagna bloemen op pot, Friulvin Friulaanse wijn en aan het eind van de rit sponsort Pizzeria Costa mee. “We hebben inmiddels ruim €400,- opgehaald, maar dit is natuurlijk niet genoeg voor 60 personen. Een beetje extra aandacht voor de actie kan dus geen kwaad”, bij deze.

Er zijn twee soorten wijn, waarvan de winst per doos wordt afgedragen aan de actie. Er is keuze uit zes flessen Rosé voro 25 euro of zes flessen Cuvée Spumante voor 39 euro. Hiervan gaat steeds 7,50 naar de actie en van elke los verkochte fles wijn gaat ook 1 euro naar de actie. Valenz maakt speciale “IK ZORG” armbanden en sleutelhangers en doneert voor elk verkocht item € 1,85. De bloemen op pot zijn inmiddels op.

Wie wil bestellen kan dat die door te appen of te bellen naar 06-29021392 of via de website www.friulvin.nl. Daar staan ook de aanbiedingen van Valenz op.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button