112

Bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft maandag drie bestuurders uit het verkeer gehaald, omdat zij positief testten op drugs bij de speekseltest.

Een 75-jarige man testte positief op cocaïne en opiaten, terwijl hij een auto bestuurde. Een 36-jarige man testte positief op THC, terwijl hij een auto bestuurde. Een 19-jarige man testte positief op THC, terwijl hij een snorfiets bestuurde. Hij wilde niet stoppen en ging er vandoor. De man was niet in het bezit van een rijbewijs. De snorfiets reed 50 kilometer per uur, op zijn voertuig is een WOK-melding gezet.

Van allen is bloed afgenomen door een arts, daar de uitslag nog niet bekend is, kan het rijbewijs (nog) niet worden ingevorderd. Allen kregen een rijverbod van 24 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button