112

Gewond bij ongeval op Oosterweg

Nieuwe Niedorp – Een bestuurder is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Oosterweg in Nieuwe Niedorp. De aanrijding vond net na 13.00 uur plaats.

Na de afslag te hebben genomen vanaf de Hartweg ging het mis. Een bestuurder verloor de macht over het stuur na het passeren van een tegenligger op de smalle Oosterweg, raakte het spoor bijster en ramde een lantaarnpaal. De bestuurder is hierbij gewond geraakt en is door een ambulanceteam naar een ziekenhuis gebracht.

De auto moest door een berger worden weggehaald en een aannemer van de gemeente Hollands Kroon zal ter plaatse komen voor de gesneuvelde lantaarnpaal.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button