112

Verdachten schietincident Steengracht te zien op camerabeelden

Den Helder – De recherche heeft in het onderzoek naar het schieten op een woning aan de Steengracht, op 11 april 2021, camerabeelden waarop twee verdachten duidelijk te zien zijn.

Zondagavond 11 april kwamen rond 22.30 uur bij de politie meerdere meldingen binnen van schoten die waren gehoord door bewoners uit de omgeving van de Keizersgracht en de Steengracht. De politie trof na onderzoek meerdere kogelinslagen aan bij een woning aan de Steengracht. Inmiddels is de recherche in bezit van camerabeelden waarop duidelijk twee verdachten (mannen) te zien zijn. De recherche doet onderzoek naar hun identiteit.

Beide verdachten kunnen zich alsnog zelf melden bij de politie. Doen zij dit niet, dan lopen zij het risico dat hun beelden openbaar gemaakt worden, nadat hiervoor door de politie toestemming zal worden gevraagd bij het Openbaar Ministerie.

De verdachten kunnen zich melden bij de recherche in Alkmaar via telefoonnummer 0900-8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button