Sport

Mini’s VCJ’94 grijpen net naast kampioenschap

Julianadorp – De Mini’s van volleybalvereniging VCJ’94 (Julianadorp) hadden afgelopen zaterdag de kans opnieuw regiokampioen te worden, maar ze verloren helaas nipt van Dinto uit Warmenhuizen.

De mini’s van VCJ’94 speelden in hun thuishal Sporthal aan Zee in Julianadorp de laatste wedstrijden van de tweede helft van het seizoen. Ze moesten het opnemen tegen Dinto 2 en daarna Dinto 1. Bij twee keer winst zouden ze wederom kampioen worden, want ze waren de eerste helft van het seizoen ook al kampioen geworden.

De eerste set tegen tegen Dinto 2 was erg spannend en werd nipt door VCJ’94 gewonnen met 32-31. Ook de tweede set was spannend. Door beide teams werd veel in drieën gespeeld (dit levert een bonuspunt op) en dat was voor het publiek leuk om naar te kijken. VCJ’94 speelde deze set iets beter en hierdoor werd met 43-30 gewonnen.

Daarna moest meteen tegen Dinto 1 gespeeld worden. Wederom een spannende wedstrijd, want zou VCJ’94 deze winnen dan zouden de meiden van VCJ’94 kampioen worden. Er werd heel veel in drieën gespeeld en dat resulteerde dat beide teams rond de 40 punten uitkwamen. Uiteindelijk gingen beide sets helaas verloren: 42-48 en 40-46.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button