Uitgaan

Binnenstad Den Helder blijft oranje kleuren tijdens Willems After Party

Advertentie:

Den Helder – Koningsdag is in Den Helder nog niet afgelopen op zondag 28 april. Er zijn namelijk diverse kramen door de gehele binnenstad te vinden en ook de winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kinderen is er ook weer genoeg vertier waaronder een spellenparcours van Oudhollandse spellen waaronder: een limonade koe, punten sjoelbak, circus ringwerpspel, jackpot, klompendans, stokkenvangspel, crazy banana en appel schieten.

Bij alle spellen kunnen de kinderen een stempelkaart meenemen en als zij alle spellen hebben laten stempelen, kan de kaart ingeleverd worden bij de kramen naast Intertoys in de Spoorstraat en naast Lodewijk in de Keizerstraat. Om 16:00 uur is bij de kraam ten opzichte van Foodstation Avanti de prijsuitreiking. Daar dienen de kinderen persoonlijk aanwezig te zijn.

Natuurlijk is er ook een leuke touwtjetrek- en suikerspinkraam voor de kleintjes in de Helderse Binnenstad. Voor diegene die nog mooie tweedehandsspullen willen verkopen is er voor de kinderen een kinderrommelmarkt van 6 tot en met 15 jaar in de Spoorstraat. In het Stadspark is ook een gezellige Rommelmarkt. Als verkopers zeker willen zijn van een plek kunnen zij reserveren bij info@heldersebinnenstad.nl

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button