Sport

Junioren RCDH eindigen op tweede plaats in competitie

Advertentie:

Den Helder – De u16 spelers van RCDH hebben na een mooi seizoen de laatste wedstrijd afgesloten met een flinke winst. Dit maakte hun tweede plek in de competitie zeker. De tegenstander van vorige week is uiteindelijk op de eerste plaats geĆ«indigd. Daar konden de rugbyers van Den Helder helaas geen winst halen.

Het hele seizoen ging het tussen SNS en RCDH. De eerste wedstrijd wonnen de jongens van Den Helder met grote cijfers. De tweede werd een gelijkspel en de wedstrijd vorige week werd dus winst voor SNS. Hierdoor kon de winst van vandaag dan ook geen verschil meer maken.

Vandaag speelden de jongens thuis tegen Den Haag. Vanaf het begin lieten de jongens het duidelijk zien dat ze lekker wilden rugbyen. De aanvallen sneden mooi door de verdediging heen en de spelers aan de buitenzijde werden vandaag hard aan het werk gezet. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met 71-0 voor de thuisploeg.

Beachrugby
In het naseizoen zullen de jongens nog aantreden voor het 7-a-Side en een tweetal beachrugby toernooien. Daarna is het even rust en wordt er in augustus voorbereid op een competitie in een leeftijdsklasse hoger.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button