Den HelderSchagenUitgaan

Online kaartverkoop voor bioscopen Kinepolis

Den Helder / Schagen – Bioscopen mogen vanaf 1 juni weer hun deuren openen voor bezoekers, dat heeft premier Rutte dinsdagavond in een persconferentie aangekondigd. Kinepolis heeft direct de ticketverkoop gestart voor alle voorstellingen t/m 10 juni. Ook is het nu mogelijk vooraf online snacks voor tijdens de film te bestellen.

Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop en neemt Kinepolis diverse maatregelen in lijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. Kinepolis verwelkomt maximaal 30 bezoekers per zaal, voorstellingen zullen meer verspreid zijn over de dag, alle betalingen vinden contactloos plaats en er wordt op toegezien dat alles vaker en extra goed wordt schoongemaakt. Hoe precies om te gaan met alle maatregelen zal op diverse uitingen in de Kinepolis bioscopen terug te vinden zijn.

KineGo
Nieuw voor Kinepolis is het vooraf online bestellen van snacks & drinks. In de vorm van verschillende combi-deals biedt Kinepolis de optie om tegelijk met ticket(s) alvast snacks te bestellen met KineGo. Deze zijn dan vervolgens af te halen bij het pick-up punt in de bioscoop op vertoon van de barcode.

Vanaf 1 juni zal Kinepolis verschillende films vertonen die voor de sluiting ook al in de bioscoop draaiden, maar die bezoekers wellicht nog niet gezien hebben. Films zoals Bloodshot, De Beentjes van Sint Hildegard, The Invisible Man, 1917 en Bad Boys For Life. Voor families zijn er de films Onward en Sonic. Ook zullen er nieuwe films te zien zijn, zoals Wickie en het Magische Zwaard en The Hunt. Vanaf 8 juni zal de nieuwe Nederlands film Rundfunk: Jachterwachter in voorpremière gaan.

Meer informatie over de maatregelen staat hier. Tickets zijn te koop via www.kinepolis.nl of via de Kinepolis app.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button