Hollands Kroon

Inwoner Anna Paulowna wint 100.000 euro bij VriendenLoterij Bingo

Advertentie:

Anna Paulowna – Een grote verrassing voor Peter uit Anna Paulowna. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Peter werd samen met zijn vrouw verrast. Op de vraag of het koppel nog wensen heeft, antwoordt Peter: “We zouden allebei graag een goede elektrische fiets willen.” Zijn vrouw vult aan: “en misschien een andere auto.”

De uitreiking aan Peter en zijn vrouw uit Anna Paulowna was 16 mei te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button