Den HelderUitgaan

Sesam en Johnny & The Gangsters of Love op Julianapop

Julianadorp – De voorbereidingen voor de online editie van Julianapop zijn in volle gang en achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet. Via een gratis livestream komt het festival zaterdag 19 juni bij een ieder thuis met Sesam en Johnny & The Gangsters of Love.

Zoals eerder aangekondigd is ook JPOP NONSTOP weer van de partij. Zowel vanaf het festivalterrein als vanuit de speciale Julianapop studio wordt een interactieve livestream neergezet in samenwerking met Jongerenwerk Den Helder. Om het ultieme Julianapop sfeertje bij de deelnemers thuis te creëren, zijn begin deze week exclusieve gelimiteerde Julianapop festival buckets in de verkoop gegaan.

Het is voor de organisatie erg belangrijk om het typische, ongedwongen, oeroude Julianapop gevoel bij iedereen thuis te brengen. Voeg daar saamhorigheid en dorpse gezelligheid aan toe en dan is de uitkomst bij ’s dorps bekendste feestband Sesam. Dit hechte zestal is geen vreemde voor het festival en stond al menig edities garant voor een knallend optreden. Ze kregen niet voor niets de award voor “Meest geboekte band van Nederland”. Ook tijdens de online editie speelt deze coverband de sterren van de hemel rechtstreeks in de woonkamers en tuinen. Een feest van herkenning met de beste classics, ongegeneerd meezingen met de vetste hits en natuurlijk voetjes van de vloer in het kwadraat. Het dak gaat er hoe dan ook af met deze entertainers bij een ieder thuis.

Driemaal is scheepsrecht
Bij het horen van de naam Johnny & The Gangsters of Love zou er een belletje kunnen gaan rinkelen. Deze rebelse rockers stonden in 2019 ook op Julianapop. Het drassige gras gooide echter roet in het eten, want de blauwe Chevrolet Impala van het drietal (welke dient als podium) kwam het veld niet op. Uiteraard mocht dat de pret niet drukken en werd er hevig gerock-‘n-rolld, gestampt en gedanst in de modder aan de rand van het festivalterrein. Vorig jaar zouden de mannen in de herkansing gaan maar ook dat ging niet door. Dus de komende editie zijn ze gewoon nogmaals uitgenodigd om alsnog hun ijzersterke show neer te zetten zoals die bedoeld is.

Vanaf afgelopen maandag, 17 mei, zijn bij Bikestore Julianadorp gelimiteerde festival buckets verkrijgbaar. De bucket bevat naast de nodige hapjes en drankjes ook exclusieve “Julianapop bij je thuis” vlaggenlijn, een confetti julianaPOP’er en natuurlijk de bekende Julianapop zonnebril. Voor slechts twintig Euro kan de bucket voor twee personen in huis worden gehaald en maakt het feest compleet op 19 juni.

Gratis livestream
Dankzij de samenwerking met Jongerenwerk Den Helder is de Julianapop livestream gratis voor iedereen. Aanmelden kan via de website. Zaterdag 19 juni is dit live vanaf 18:00 uur te volgen en zorgt voor een geweldig begin van de avond.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button