Hollands Kroon

Twee geslaagde matchen voor Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging heeft weer twee matches mogelijk gemaakt. Dit keer kwamen hier drones en laptops aan te pas.

Als eerste maakte Matchgroeplid Justin de Weert opnames vanuit de lucht van het Wieringer Eilandmuseum Jan Lont en de Donkerte Belevingsplek met een drone. De Weert mocht voor deze gelegenheid gebruik maken van de drone van CI-Engineers. De beelden zijn te bekijken via museumjanlont.nl/nieuwe-beelden-met-de-drone-video

Laptops
Ook heeft de Hollands Kroonse Uitdaging een match mogelijk gemaakt tussen Van Mook Computers en de Wieringermeerruiters. De paardrijvereniging was op zoek naar een laptop. Deze kregen zij geschonken van John van Mook.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button