Den Helder

Paalzitkampioenschap Julianadorp geannuleerd

Julianadorp – Hemelvaartsdag zou de dag moeten zijn geweest waarop bij het dorpshuis in Julianadorp het Dorper Kampioenschap Paalzitten van start zou gaan. Het idee was dat deelnemers drie dagen lang bleven zitten en wie als laatste van de paal ging, won 500 euro. Vrijdag is bekendgemaakt dat het evenement is geannuleerd, omdat er te weinig inschrijvingen zijn.

Het idee voor het kampioenschap ontstond enkele jaren geleden al, maar kon de afgelopen twee jaar niet doorgaan vanwege corona. Dit jaar moest het gebeuren en de organisatie was er erg enthousiast over en had ook de verwachting dat de 500 euro als hoofdprijs toch wel enkele Dorpers over de streep zou trekken. Dat bleek dus niet het geval, waardoor vrijdagochtend het besluit viel het festijn niet door te laten gaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button