Tennisvereniging Julianadorp viert 50-jarig bestaan

Julianadorp – TV Julianadorp is op 22 november 1970 opgericht. De receptie in het kader van het 50-jarig bestaan is als gevolg van de Covid-19 twee keer uitgesteld. Op 11 juni wordt het feest echter alsnog gevierd.

Tennisvereniging Julianadorp nodigt oud-leden en oud-sponsoren uit om het jubileum samen te vieren. De receptie is van 15.30 tot 17.30 uur op het park van TVJ, aan de Zanddijk 51, 1787 PP Julianadorp. Uiteraard worden hier ook de huidige leden van TVJ voor uitgenodigd. Een mooie gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar weer te ontmoeten en herinneringen op te halen over de gespeelde competities, het Zandlopertoernooi, de verspeelde clubkampioenschappen en de vele uren die op het park zijn doorgebracht.

Gezien de beperkte parkeerruimte bij het park is het verzoek zoveel mogelijk met de fiets te komen. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij Camping Noordersandt. Het bestuur van TVJ hoopt op een grote opkomst, aanmelden graag voor 1 juni via het mailadres Jubileum@tvjulianadorp.nl.