Hollands Kroon

Match Welkers Notarissen en Bobslee Team Post

Hollands Kroon – Robin Post heeft afgelopen seizoen haar debuut mogen maken als piloot voor de Bob- en Sleebond Nederland. Deze uitstap, vanuit de atletiek, beviel Robin zo goed dat ze haar eigen officiële team is begonnen. Om dit allemaal netjes te regelen moest zij een stichting oprichten. Welkers Notarissen wilde haar daarbij helpen.

In maart had Robin daarvoor contact met Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging. Zij vroeg om hulp met het zoeken van een notaris om daarmee de stichting op te richten. Dit het liefst zo goedkoop mogelijk, daar er voor de op te richten stichting niet veel financiële middelen voorhanden waren. Jacqueline Wegink van Welkers Notarissen uit Wieringerwerf was direct enthousiast en wilde hier graag mee helpen. De kosten werden zo tot een minimum beperkt. Op 17 mei 2023 was het officiële moment daar. Stichting Bobteam Post is een feit dankzij deze mooie en sportieve match.

Nationale trots
Het doel van de stichting; Tijdens de olympische winterspelen van 2026 Nederland te laten juichen voor meer dan alleen schaatsen, te weten voor de bobsleesport. Robin werkt met haar team aan nationale trots, saamhorigheid en plezier wat de Nederlandse topsport kan geven aan de maatschappij.

Met weinig financiële steun traint dit team heel hard om het doel te verwezenlijken. Meer informatie over Stichting Bobteam Post? Om bijvoorbeeld mogelijkheden rondom partnerschap te bespreken? Neem dan contact op via info@bobteampost.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button