112

Deense militair overleden bij parachutesprong op Texel

Advertentie:

Texel – Het slachtoffer van het parachute-ongeluk zondagmiddag op Texel is om het leven gekomen. Het gaat om een Deense militair. Dat meldt NOS op basis van berichten van de Deense krijgsmacht.

De hulpdiensten op Texel werden zondag om 14:00 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval luchtvaart op het vliegveld van Texel aan de Postweg in De Cocksdorp. Het slachtoffer viel van een grote hoogte naar beneden en moest daarna voor langere tijd gereanimeerd worden.

Vanaf het vasteland is onder andere een kustwachthelikopter en een traumahelikopter opgeroepen. Er wordt op het eiland momenteel nog onderzoek gedaan door de Koninklijke Marechaussee.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button