Hollands KroonVideoZakelijk

Minuutje gratis winkelen bij DEEN (video)

Wieringerwerf – “Dat lijkt mij wel wat!’, dacht Marleen Brander toen zij het bericht las op social media om een pagina te liken en zodoende in aanmerking te komen voor 1 minuut gratis winkelen bij een supermarkt. De supermarkt is zeer actief op social media en heeft vaker acties. Maar gratis winkelen, dat was nog niet eerder gebeurd. De reacties waren dan ook overweldigend.

De winnaar van de 1 minuut gratis winkelen was Marleen Brander die samen met haar partner Tim de Boer dagen van tevoren bezig was de ideale route uit te kiezen. Want ja, waar ga je voor en wat ga je pakken?

Na een korte uitleg van bedrijfsleider Frank Laan over de spelregels stonden beiden toch behoorlijk gespannen bij de ingang. Na het startschot werd er snel, maar zorgvuldig naar de artikelen gegrepen en rap in de winkelwagen gegooid. Het was allemaal even puzzelen, maar uiteindelijk waren ze zeer tevreden met het resultaat. Totaal werd voor € 303,53 bij elkaar gegraaid.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button