Hollands KroonUitgaanVideo

Super geslaagd dorpsfeest Westerland (video)

Adverentie

Westerland – Het was drie dagen lang een komen en gaan van bezoekers op de ‘bult’ bij Kikkert. Hier werd voor de 40e keer het Westerlander dorpsfeest gehouden. Drie dagen lang was er van alles te doen op het fraai ingerichte terrein, wat als hoogste punt van het voormalig eiland Wieringen wordt gezien.

Tientallen vrijwilligers zijn bezig geweest om het de bezoekers naar de zin te maken. Er was dan ook voor jong en oud van alles georganiseerd. Kermis, Boerenlandfair, Obstacle Run, verschillende spelletjes en shows en natuurlijk de feesttent. Alle dagen zijn volgens de organisatie goed bezocht en vooral de Boerenlandfair op zondag was een uitschieter. Veel kramen met allerlei verschillende artikelen en producten uit de regio.

Het terrein was ruim en prima ingericht en de talrijke bezoekers konden dan ook lekker struinen langs de vele kramen en genieten van de straatartiesten, die een leuke aanvulling waren.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button