Hollands Kroon

Cheque van ten Brinke voor hospice Het Tweede Thuis

Adverentie

Westerland – Stratenmakersbedrijf ten Brinke uit Hippolytushoef heeft een cheque van € 3.500,- aan hospice het Tweede Thuis overhandigd. Het bedrijf vierde begin juni het 75-jarig bestaan en op deze feestdag vroeg de familie geen cadeaus voor zichzelf maar om een bijdrage voor het hospice op Westerland.

Maandag kwam de gehele directie van ten Brinke naar het hospice om het bedrag symbolisch aan het bestuur te overhandigen. Ten Brinke sponsort meer verenigingen en instellingen op Wieringen, maar vond dit 75-jarig bestaan een mooie gelegenheid om een bedrag te schenken aan stichting Het Tweede Thuis.

Bestuursleden Willemiek Dijkhof en Patricia Croes van stichting vrienden van Het Tweede Thuis waren zeer verrast en vonden het een heel mooi bedrag. De bouw van het hospice is nog in volle gang en het is de bedoeling dat er eind juli begin augustus een open dag komt en later kunnen de eerste gasten worden ontvangen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button