Den Helder

SKDH krijgt nieuwe naam

Advertentie:

Den Helder – SKDH, een afkorting van Stichting Kinderopvang Den Helder, krijgt een andere naam. Vanaf 1 januari 2024 zal de organisatie door het leven gaan als de Monter-groep.

“SKDH is een naam die eigenlijk niet meer past bij de bredere organisatie die we zijn geworden, met 4YoungTalent en Aquaport”, vertelt directeur-bestuurder Joost Korver. “Mede daarom zijn we opnieuw gaan kijken naar onze identiteit. Na een intensief proces met afvaardiging vanuit de gehele organisatie is gekozen voor een nieuwe naam. Eentje waarmee we weer klaar zijn voor de toekomst.” Daarom is gekozen voor de naam ‘Monter-groep’, met kinderopvang als onderdeel hiervan.

Vanaf 1 januari 2024 zal de nieuwe naam, het nieuwe logo en een nieuwe huisstijl op steeds meer plekken terug te vinden zijn. SKDH wordt voorlopig als handelsnaam gebruikt en ook de locatienamen blijven behouden.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

1 reactie

  1. Tja in een organisatie van cijfer, Engelse en Nederlandse woorden is een Hollandse afkorting wel een mon(s)ter naam

Wellicht ook interessant

Back to top button