Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

En de tompoucen gaan naar…

Advertentie:

Regio Noordkop – Voor elke speeldag van Oranje verloot Regio Noordkop onder de deelnemers aan de EK Pool drie doosjes met elk vijf oranje tompoucen. Dit keer was vooraf gemeld dat de winnaars de personen zouden zijn die na woensdag op de plekken 12, 27 en 45 stonden. Dat betekent dat de gelukkigen zijn: Calvin Vliegen, Bennie Smeijers en Alex Gilkens.

De winnaars krijgen persoonlijk (via de pool) bericht en kunnen de gebakjes vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur ophalen bij Regio Noordkop, aan de Torplaan 4 in Den Helder.

Verloting
De gebakjes worden als het kan verloot op de dag voor de wedstrijd van Oranje, zodat ze op de speeldag zelf kunnen worden opgehaald. Dat betekent dat de volgende winnaars maandag bekend worden gemaakt, zodat ze de lekkernij dinsdag kunnen ophalen.

Na de volledige groepsfase zijn er bovendien alvast vijf tussenprijsjes voor de top 5 uit de pool. Zij ontvangen dan elk een origineel Helders koekjesblik, uiteraard gevuld met stroopwafels!

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button