Nieuws

De zonnigste lijst van het jaar komt er weer aan

Advertentie:

HOLLANDS KROON – De zomer komt weer terug in Nederland en Noordkop Radio doet daar gewoon aan mee. Want misschien is het je al opgevallen, er draait op dit moment al een heerlijk zomerse muziekmix op de non-stop uren.

Maar er komt meer aan, want op zaterdag 17 augustus zenden we de Zomerse 50 weer uit. De Zomerse 50 is een lijst met de allerlekkerste zomerhits allertijden die de luisteraar samensteld. Presentatie is in handen van Bert Boontjes en Eric Verbrugge, en ze draaien van 14:00 tot 18:00 uur de 50 lekkerste zomerplaten. Wat staat er dit jaar op de nummer 1 positie? Dat hangt helemaal van jou af.

Breng je stem uit op zomerse50.nl en geeft jouw vijf zomerplaten door en maakt kans op een reischeque.

De zonnigste lijst van het jaar hoor je op 150 zenders in Nederland en België.

106.6 FM | Kabel 89.0 | Ziggo 918 | Noordkop App

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button