Hollands Kroon

Vermiste Marcin Dmytryszyn uit Wieringerwerf mogelijk gezien

Advertentie:

WIERINGERWERF –  De vermiste poolse Marcin Dmytryszyn zou gezien zijn in Hoorn, Wervershoof en Den Haag. Dat melden familie en vrienden van de 26-jarige Pool tegen over het NHD. Het laatste teken van leven dateert van 26 maart, toen Dmytryszyn werd gezien bij het Shell-tankstation langs de A7 in Wieringerwerf. Sindsdien hebben zijn vrienden en familie hem niet meer gezien en heeft hij geen contact meer met hen opgenomen.

Het Noordhollands Dagblad meld dat Marcin zou in juni mogelijk zijn gezien in de parken Blokweer, Risdammerhout en het Wijpark Risdam-Noord in Hoorn en in de buurt van de Deen supermarkt in Wervershoof. Ook zou hij gespot zijn in de Chinese wijk in Den Haag.

De politie is alle tips nu aan het uitzoeken en kan dus nog niet zeggen of ook daadwerkelijk om de vermiste Marcin Dmytryszyn gaat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button