Sport

Basalttocht RTV Toon Jacobs

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag 26 juli de Basalttocht van 70 kilometer, waarbij een koffiestop in Den Oever wordt gehouden.

De coronamaatregelen werden op 1 juli versoepeld. Fietsen in clubverband mag daarom weer. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider en gaat om 8:30 uur van start bij het clubhuis in park Quelderduyn. Deze groep rijdt een gemiddelde van omstreeks 22 kilometer. Tevens start er ook een groep fietsers om 9:00 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets hogere snelheid.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn welkom, voor hen zijn de kosten € 3,00. NTFU-leden betalen € 2,00. Verdere inlichtingen zijn te vinden op www.rtvtoonjacobs.nl of worden vermeld vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button