Den HelderJeugd

Ook deze zomer de Mega Modder Monster (MMM) Challenge

Den Helder – De vierde editie van de Mega Modder Monster (MMM) Challenge vindt plaats op 27 en 28 augustus. Net als vorig jaar zal dit op de ijsbaan aan het Nieuwland 2 (achter het Heersdiep) zijn. Met haar maar liefst 544 meter zorgt deze baan voor een mega uitdaging.

De organisatie heeft een vergunning aangevraagd bij de gemeente. Hier is nog geen uitsluitsel over, maar gezien deze sportactiviteit ook vorig jaar mocht doorgaan in dezelfde situatie heeft de organisatie vertrouwen in de doorgang ervan. De organisatie houdt zich aan de regelgeving vanuit het RIVM en draagt zorg voor een veilig 1,5 meter startvak, kijkplekken voor publiek en gefaseerde toegang. De baan is enorm groot en ook het terrein biedt enorm veel ruimte voor bezoekers om mensen aan te moedigen op 1,5 meter afstand. Mocht het onverhoopt niet door mogen gaan vanwege de maatregelen dan krijgt een deelnemer zijn geld retour.

Jong en oud kan deelnemen aan deze geweldige uitdaging. Vier- en vijfjarigen wordt aangeraden aan onder begeleiding van een ouder de baan te betreden. Het is een uitdaging voor iedereen tussen de 4 en 110 jaar oud. Wie durft?!

Deelname
Zowel op vrijdagmiddag als zaterdag de gehele dag zijn er tijdsblokken te boeken. Bij het kopen van een kaartje is keuze uit tijdsblokken van een uur. Wie een ticket koopt mag dus een uur op de baan. Eerder gefinisht? Dan is er mogelijkheid om nog een keer te gaan, al is dit niet voor iedereen weggelegd. Het halen van de finish is een serieuze uitdaging. De helden die het halen krijgen dan ook een echte MMM Challenge medaille. Vrijdag zijn er tijdsblokken te reserveren tussen 14.30-18.00 uur op zaterdag tussen 10.00-21.00 uur. Met vier personen? Koop dan een familieticket, deze is een stuk goedkoper (het is geen vereiste om familie te zijn bij deze aankoop).

Op vrijdagavond staat de groepschallenge op het programma. Ga met een groep de uitdaging aan en strijd tegen andere groepen. Welke groep haalt het snelst de finish? Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een voor wie het origineelst over de baan gaat. Ook voegt de organisatie zelf wat creatieve uitdagingen toe. Een ei heel over de finish brengen? Zelfs dan is er een beloning. Deelnemers kunnen vooraf de organisatie een mail sturen met het lied van hun team, dan wordt deze bij de start gedraaid. Kortom, een knotsgekke race!

http://www.mmmchallenge.nl/

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button