Den Helder

Strand6Daagse gaat maandag gewoon van start

Adverentie

Den Helder – Waar veel evenementen nog worden afgelast, mag de jaarlijkse Strand6Daagse komende maandag gewoon van start. “We wandelen en we kamperen, dat is gelukkig nog gewoon toegestaan”, laat organisator Woody van Loo weten.

In zes dagen wandelen dit jaar tussen de 550 en 600 deelnemers over het strand van Hoek van Holland naar Huisduinen. Onderweg blijven ze vijf nachten logeren op vijf verschillende campings, die speciaal voor de tocht zijn geselecteerd. De organisatie zorgt voor het vervoer van de bagage, zodat de deelnemers met lichte bepakking de tocht kunnen volbrengen. Ook het eten wordt grotendeels door de organisatie geregeld.

Hoewel de zesdaagse doorgaat, zijn er wel enige aanpassingen. “De feesten die vaak spontaan ontstaan op de campings kunnen dit jaar uiteraard niet”, benadrukt Van Loo. “En ook de intocht op Huisduinen is nu zonder muziek, bar en andere feestelijkheden.”

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button