112

Ongeval Anna Paulowna: 3 personen en een baby naar het ziekenhuis (video)

Anna Paulowna – De hulpdiensten werden woensdagochtend rond kwart over tien met spoed opgeroepen voor een ongeval met letsel op de Molenvaart in Anna Paulowna. Drie ambulances en meerdere politie-eenheden zijn met spoed ter plaatse gegaan. Door een nog onbekende oorzaak zijn twee auto’s en een bakwagen met elkaar in botsing gekomen.

Alle voertuigen zijn flink beschadigd en één auto raakte door het ongeluk van de weg af en belandde in de naastgelegen bosjes. Drie volwassen personen en een baby zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeluk was de weg vanochtend afgesloten. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button