Jeugd

Gameday ook dit jaar in Hollands Kroon

Adverentie

Hollands Kroon – Gameday keert van 19 augustus tot en met 1 september terug in Hollands Kroon. Het worden weer twee weken vol gaming, clinics en workshops. Met dit initiatief zorgt LINK Jongerenwerk ervoor dat jongeren in de zomervakantie in ieder geval iets leuks te doen hebben.

Vanaf 19 augustus 2023 wordt de Zuiderzeehal Wieringerwerf voor twee weken lang omgetoverd tot een gaming arcade. Het eerste deel van de zaal wordt gevuld met de nieuwste consoles, F1 simulators, een spectaculair Just Dance podium en nog veel meer. De rest van de zaal staat in het teken van uiteenlopende sportactiviteiten en workshops: van een rapclinic en een VR event tot een silent disco in samenwerking met de Dukdalf. Iedere dag is er wat anders te beleven.

Nieuw dit jaar is het ouder-kind toernooi. Dit is een toernooi waar jeugdigen, een middag lang, samen met een ouder, met elkaar de strijd aangaan in verschillende challenges, waaronder moderne games als mario-kart. Verder is er dit jaar een silent disco, waarbij jongeren met koptelefoons op los kunnen gaan op muziek van twee dj’s.

Kijk voor meer informatie of tickets op de website: https://djc-hollandskroon.nl/events/. Vragen? Aanmelden als vrijwilliger? Mail dan naar: giovanni@linkprojecten.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button