Schagen

Finalisten Miss Callantsoog 2019 zijn bekend

Advertentie:

Na de tweede halve finale van de Miss Callantsoog verkiezing zijn nu alle finalisten bekend. Maandagavond in Brekers werden vier nieuwe finalisten gekozen, vorige week werden al vijf finalisten bekend.

De vier nieuwe finalisten zijn de 18-jarige Tohar Wijnalda uit Julianadorp, de 20-jarige Jana Spieker uit Zaandam, Mandy Plukker uit Schagen en tenslotte Sophie van Dam (18) uit Hoorn.

Ook de 22-jarige Birgitta Kikkert uit Den Helder zit in de finale. Zij werd tijdens de eerste halve finale al gekozen. De finale is maandag 26 augustus bij Brekers in Groote Keeten. De deuren gaan open om 22.00 uur.

Foto: Ravi Burema.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button