JeugdSport

Sportclubs gezocht voor JouwSportProject

Adverentie

Het JouwSportProject biedt verenigingen de kans om hun tak van sport onder de aandacht te brengen bij leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, volwassenen én senioren. Een kans om inwoners van Den Helder met de vereniging kennis te laten maken. Meedoen is simpel: kies activiteiten/lessen binnen de vereniging en bied die aan via de website van Team Sportservice Den Helder.

Verenigingen kunnen hun tak van sport aanbieden voor jong en oud: van jeugd tot volwassenen en senioren! Niet alleen leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs de gelegenheid geven om kennis te laten maken met de (sport)vereniging, maar echt iedereen die graag kennis wil maken met een sport naar keuze.

Aanbod vereniging
Verenigingen die aan het JSP meedoen, bieden maximaal vier jeugd en twee volwassen activiteiten/lessen aan die elk vier weken achtereenvolgend plaatsvinden. Dit aanbod plaatst Team Sportservice op de website. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerde of ervaren trainer. Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden. De lessen vinden plaats van 4 tot en met 30 november.

Het levert verenigingen in ieder geval een hoop plezier en wellicht nieuwe leden op. Team Sportservice verzorgt alle promotie én verwerkt alle aanmeldingen van nieuwe enthousiaste sporters! De kinderen/deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn na de vier lessen ze wel zo enthousiast geworden dat ze lid willen worden bij de vereniging! Een kans op meer leden én een goede promotie voor de vereniging.

Clinic
In de periode voor de herfstvakantie, de exacte datum wordt later bekend gemaakt, wordt een judoclinic gegeven aan meer dan duizend kinderen. Sportservice wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om het JouwSportProject op een ludieke manier onder de aandacht te brengen. “We willen hiervoor een promotiefilm maken met filmpjes/ foto’s van verschillende sporten en sportaanbieders in Den Helder. Wie zijn of haar vereniging ook op deze manier in beeld wenst te brengen kan foto’s of een kort filmpje maken die een beeld geven van de sport of vereniging. Deze mogen gewoon met een telefoon gemaakt worden. Het zou een foto of filmpje (20 a 30 seconden) kunnen zijn van bijvoorbeeld een training, maar een kort interview is ook goed. Het bestand kan per whatsapp verzonden worden naar Jordy van Kesteren, tel. 0646766668, of per e-mail naar jvankesteren@teamsportservice.nl. Vergeet niet om toestemming van ouders te vragen.”

Sportservice maakt van alle inzendingen een mooi geheel. “Op deze manier willen we kinderen inspireren om mee te doen met JSP. We zijn benieuwd naar de inzendingen.”

Inschrijven verenigingen
Verenigingen kunnen zich inschrijven via de inschrijfwebsite. Op die website plaatst Sportservice ook het aanbod. Zorg voor een avg-proof foto die geplaatst kan worden bij het aanbod. Ga naar https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/ en schrijf de vereniging in.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button