Sport

Zesde editie Darts4kika straattoernooi

Adverentie

De zesde editie van het TB printing Darts4kika straattoernooi vindt komende zondag (25 augustus) plaats. Het unieke buiten darttoernooi wordt net als voorgaande jaren gehouden op het plein voor café Sluis 45 in de Sluisdijkstraat.

Het belooft een zonnige editie te worden, want de weersvoorspellingen zijn fantastisch voor het weekend. Naast het darten is er ook live muziek met onder anderen zanger Patrick Bouquet en er staat een springkussen voor de jeugd. Alle opbrengsten van dit toernooi gaan weer naar stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Darts4kika
Het is alweer de zesde editie van dit straattoernooi, bedacht door Matthijs Gerssen, Jeffrey Bakker en uitbater van café sluis 45, Kevin Martens. Het toernooi was gelijk vanaf de eerste editie al een succes. Het is vooral de gemoedelijke en gezellige sfeer die de darters elke keer weer als positief ervaren. Ook het weer speelt een rol, maar elk jaar is het mooi weer geweest tijdens het toernooi. Er valt ook niks te winnen, behalve de eer. Iedereen die meedoet steunt het goede doel en daar draait het om.

Het toernooi start zondag om 14.00 uur en inschrijven kan vanaf 13.00 uur. Meer informatie op www.darts4kika.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button