Zesde editie Darts4kika straattoernooi

De zesde editie van het TB printing Darts4kika straattoernooi vindt komende zondag (25 augustus) plaats. Het unieke buiten darttoernooi wordt net als voorgaande jaren gehouden op het plein voor café Sluis 45 in de Sluisdijkstraat.

Het belooft een zonnige editie te worden, want de weersvoorspellingen zijn fantastisch voor het weekend. Naast het darten is er ook live muziek met onder anderen zanger Patrick Bouquet en er staat een springkussen voor de jeugd. Alle opbrengsten van dit toernooi gaan weer naar stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Darts4kika
Het is alweer de zesde editie van dit straattoernooi, bedacht door Matthijs Gerssen, Jeffrey Bakker en uitbater van café sluis 45, Kevin Martens. Het toernooi was gelijk vanaf de eerste editie al een succes. Het is vooral de gemoedelijke en gezellige sfeer die de darters elke keer weer als positief ervaren. Ook het weer speelt een rol, maar elk jaar is het mooi weer geweest tijdens het toernooi. Er valt ook niks te winnen, behalve de eer. Iedereen die meedoet steunt het goede doel en daar draait het om.

Het toernooi start zondag om 14.00 uur en inschrijven kan vanaf 13.00 uur. Meer informatie op www.darts4kika.nl.

Exit mobile version