Den HelderHollands KroonSchagenTexel

Aantal WW-uitkeringen in de Noordkop licht gedaald

Regio Noordkop – Het aantal WW-uitkeringen in de regio Noord-Holland Noord bleef afgelopen maand bijna gelijk. Eind juli werden 9.720 WW-uitkeringen verstrekt, dat is 0,1 procent minder dan eind juni, meldt het UWV.

In Noord-Holland Noord is de zomerperiode over het algemeen gunstig voor de werkgelegenheid. In de agrarische sector en in de horeca is er dan veel werk. Door corona is dit nu veranderd. Toch zijn er nog volop kansen voor werkzoekenden in het onderwijs, zorg, ICT en techniek.

In Den Helder daalde het aantal WW-uitkeringen met 2 procent, in Hollands Kroon met 3,5 procent en op Texel met 10,7 procent. Alleen in Schagen steeg het aantal inwoners met een WW-uitkering, met 2,2 procent.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button