Hollands Kroon

Dorpshuis de Oude School komt weer tot leven

Advertentie:

Wieringerwaard – Na een gedwongen sluiting komt het dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard langzaam weer tot leven. Per 1 juli zijn verschillende activiteiten weer begonnen en vanaf 1 september gaan de meeste verenigingen weer van start.

De heren van kolfvereniging WWB op maandagochtend, de Creatieve Club op donderdagochtend en de muzieklessen van de muziekverenigingen begonnen vanaf 1 juli. Ook wonen Plus Welzijn is weer gestart met Doet en Ontmoet op donderdagmiddag en de biljartgroep op vrijdagmiddag.

Maatregelen
“Natuurlijk houden de gebruikers zich aan de 1,5 meter maatregel. Voordat een  groep kan start moeten ze daarvoor een aanvulling schrijven op ons coronaprotocol. Deze zijn door iedereen die wil gaan starten ingeleverd en goedgekeurd”, laat het Dorpshuis weten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button