Zeemacht

Oefenwedstrijden voor MSV Zeemacht gaan van start

Den Helder – De zaalvoetbal damesselectie van msv Zeemacht staat het komend weekeinde, als voorbereiding op het naderende seizoen, een aantal mooie oefenwedstrijden te wachten.

Hoofdcoach Dick van Stralen en zijn staf hebben de selectie helemaal rond. Er is de afgelopen periode hard gewerkt om zo goed mogelijk aan het nieuwe avontuur te beginnen. Beide teams zullen in de meest sterke samenstelling de laatste oefenwedstrijden gaan spelen.

Tegenstanders
Het is gelukt om mooie tegenstanders naar sporthal de Brug te halen. Voor dames 2 komt op vrijdag MSV Zeemacht dames 3 en op zaterdag onze Gazellen dames 1 uit Haarlem. Dames 1 treft op vrijdag de nummer twee van vorig jaar, Drachter Boys dames 1 uit Drachten en zaterdag komt de landskampioen, Feyenoord Futsal dames 1 Rotterdam, op bezoek.

Deze wedstrijden worden zonder publiek gespeeld. Zeemacht gaat er voor zorgen dat geĂ¯nteresseerden zoveel mogelijk kunnen van de wedstrijden kunnen volgen via social media.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button