Zeemacht

Oefenwedstrijden voor MSV Zeemacht gaan van start

Den Helder – De zaalvoetbal damesselectie van msv Zeemacht staat het komend weekeinde, als voorbereiding op het naderende seizoen, een aantal mooie oefenwedstrijden te wachten.

Hoofdcoach Dick van Stralen en zijn staf hebben de selectie helemaal rond. Er is de afgelopen periode hard gewerkt om zo goed mogelijk aan het nieuwe avontuur te beginnen. Beide teams zullen in de meest sterke samenstelling de laatste oefenwedstrijden gaan spelen.

Tegenstanders
Het is gelukt om mooie tegenstanders naar sporthal de Brug te halen. Voor dames 2 komt op vrijdag MSV Zeemacht dames 3 en op zaterdag onze Gazellen dames 1 uit Haarlem. Dames 1 treft op vrijdag de nummer twee van vorig jaar, Drachter Boys dames 1 uit Drachten en zaterdag komt de landskampioen, Feyenoord Futsal dames 1 Rotterdam, op bezoek.

Deze wedstrijden worden zonder publiek gespeeld. Zeemacht gaat er voor zorgen dat geĂ¯nteresseerden zoveel mogelijk kunnen van de wedstrijden kunnen volgen via social media.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button