Cultuur/NatuurUitgaan

Op zoek naar parnassia in het Refugium

Den Helder – Onder leiding van een gids van Landschap Noord-Holland wordt op zondag 30 augustus een wandeltocht georganiseerd. Deze start om 13:30 uur bij het bezoekerscentrum van De Helderse Vallei.

Tijdens de wandeling gaan de wandelaars op zoek naar een bijzondere plant met fraaie, stervormige, witte bloemen. De parnassia is volgens kenners een parel onder de wilde bloemen en bloeit van juli tot september in het natuurgebied Refugium.

Reserveren
In verband met corona is het verplicht te reserveren. Dit kan via gaatumee.nl. Het is niet mogelijk om ter plekke aan te sluiten. Voor aanvang van de excursie wordt een vragenlijst met de deelnemers doorgenomen en tijdens de excursie worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

De kosten zijn als volgt, voor volwassenen € 7,00, kinderen € 3,00. Beschermers betalen € 4,00 en kinderen van beschermers € 2,00.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button